Kwaliteitscertificering

Slittech BV is met succes gecertificeerd volgens ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Kwaliteit staat voorop

Om de kwaliteit van onze producten en diensten te borgen en dit zichtbaar te maken voor onze opdrachtgevers en leveranciers, bestond de wens om ons te certificeren. Met het ISO 9001 certificaat garanderen we onze opdrachtgevers dat we voldoen aan de internationale normeisen van ISO 9001. We zien ISO als een waardevol instrument om continu aandacht te blijven besteden aan de verbetering van onze kwaliteit op alle fronten. Daarom voeren we onze werkzaamheden dan ook uit conform de normen van dit systeem. Constante kwaliteit voor iedere opdrachtgever. We kijken hierbij naar onze omgeving en wat de invloed hiervan is op onze bedrijfsvoering, maar ook andersom.

Het erkennen van risico’s en deze tot een minimum te beperken is voor ons het hoogste doel voor zowel onze medewerkers als voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ons Kwaliteits Management Systeem laten wij jaarlijks toetsen door Bureau Veritas Certification Nederland.

Snijden

Snijden van kunststoffolie, non-wovens, papier, textiel, l...

Lees meer

Lamineren

Lamineren is de techniek om materialen aan één of twee zijde...

Lees meer

Hotmelt coaten

Het is een belangrijke nieuwe trend; hotmelt-lijmen gebruike...

Lees meer