Milieu

Tegenwoordig is milieu, bedrijfsvoering rond milieu, energiegebruik, zuinigheid met materiaal en tenslotte recycling een vast onderdeel van dienstverlening en maatschappelijke zorgzame aanpak. Wij geloven hier sterk in en gaan graag een stap verder.

Slittech zoekt voortdurend naar manieren om haar proces schoner, het materiaalgebruik zuiniger, het materiaalhergebruik vanzelfsprekender, en het energiegebruik lager, te maken.

Snijafval verdwijnt bij Slittech niet zomaar in de vuilnisbak. We bieden het aan ter recycling of sturen het terug naar onze klant waar ze het weer terug kunnen laten keren in het productieproces als ruwe materialen.

Eigen zonne-energieproductie

Onze laatste doelstelling is om volledig zelfvoorzienend te worden in onze energiebehoefte. Een eerste grote stap is reeds gezet met de plaatsing van 300 zonnepanelen op ons grote, platte dak. En er komen er nog meer bij.

Bij verdere realisatie van onze milieudoelstellingen kijken we ook naar slimme apparaten om de kou te brengen waar die nodig is, (airco in de fabriekshal), maar zeker ook de warmte op de plaats waar die nodig is, in de verwarming, maar ook in een van de talloze machines die om opwarming vragen.

Uiteraard kunnen wij u, voor zover dat in uw vragen besloten ligt, uitvoerig informeren over de milieuaspecten die ook voor u een voordeel op kunnen leveren.

Snijden

Snijden van kunststoffolie, non-wovens, papier, textiel, l...

Lees meer

Lamineren

Lamineren is de techniek om materialen aan één of twee zijde...

Lees meer

Hotmelt coaten

Het is een belangrijke nieuwe trend; hotmelt-lijmen gebruike...

Lees meer