Management en planning

Wij zijn een jong, energiek en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in snijden, maar dan wel in allerlei bijzondere, zeer op uw wensen afgestemde technologieën en kwaliteitseisen.

Kwaliteit en personeel komen op de eerste plaats, rendement en continuïteit zijn daarvan dan het logische gevolg. Als u contact samenwerkt met Slittech, dan werkt u met kwaliteit en klantenservice. De steunpilaren van ons bedrijf. Kwaliteit in de producten die wij voor u afleveren en klantenservice in het feit dat we altijd gehoor kunnen geven aan uw vraag naar een oplossing voor een nieuwe probleem. Een nieuwe eis of dimensie aan de productie bijvoorbeeld. We zeggen wel eens: het onmogelijke duurt bij ons alleen iets langer.

Onze ervaring op het gebied van innovatie is groot, we kennen onze markt, maar vooral, we hebben er plezier in!

Slittech is een familiebedrijf. Niet alleen met echte familiebanden, maar zeker ook een grote familie van gelijkgestemden. De hele Slittech familie stelt u als klant voorop. U heeft een probleem, wij gaan dat oplossen. Onontbeerlijk is hierbij de juiste mentaliteit van onze medewerkers. Hardwerkende procesgerichte mensen met een insteek van zorgvuldigheid in proces en een hoog normbesef van kwaliteit.

Management

Om onze hoge kwaliteit en flexibele klantenservice te borgen is een actief betrokken management essentieel. Slittech staat onder leiding van de jonge, energieke Plant Manager Frank Jacobs.

Hij is belichaamd precies waar Slittech voor staat en is bij alle processen binnen het bedrijf betrokken. Op de langere termijn worden de bedrijfsaspiraties uitgestippeld om ook in de toekomst de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Overkoepelend over alle werkzaamheden draagt Frank zorg voor strakke projectplanningen en bij de dagelijkse werkzaamheden houdt hij middels bedrijfscontroles de kwaliteitseisen van de productie nauwlettend in de gaten.

Snijden

Snijden van kunststoffolie, non-wovens, papier, textiel, l...

Lees meer

Lamineren

Lamineren is de techniek om materialen aan één of twee zijde...

Lees meer

Hotmelt coaten

Het is een belangrijke nieuwe trend; hotmelt-lijmen gebruike...

Lees meer